Přeskočit na: obsah, hlavní­ menu

nábytok do Vášho domova


Vyhledávání­

Latexový matrac Klára

Tuhost:Střední
Pre zaťaženie:130 Kg
Snímateľný poťah:ANO
Zimní strana:NE
Letní strana:NE
Prateľný poťah:ANO
Výška matrace:15 cm
Zóny:5 zón
Záručná doba:5 let
Tovar je skladom > 5 ks dodání do 3 dnů

Špičková celolatexová matrac Klára strednej tuhosti. Matrac je vhodný pre všetkých, ktorí vyžadujú pohodlie, termoreguláciu a extrémnu odolnosť.

Latex monoblok - 100% latex = 100% pohodlie. Pružný, takmer nezničiteľný latex je vyrobený z 1 kusu s použitím prírodných surovín. Ortopedické anatomické jadro s 5 zónami a vysokou objemovou hmotnosťou 60kg / m3 s vyztušenou panvovej zónou. Dokonalé pohodlie, vzdušnosť, vynikajúce ortopedické vlastnosti a kopírovanie kriviek tela.

Ramenné zóny (zmäkčujúci profilácia) uvoľňujú rameno pri spánku na boku a šetrne starajú o ramnenní kĺby, čím napomáhajú zamedziť preležaniu ramena. Profilácia zároveň funguje ako 2. prevzdušňovacie stupeň už tak priedušné matrace.

Antibakteriálne prateľný poťah s prírodnými vláknami a obmedzením potenie - vysoký (49%) podiel prírodných vlákien Tencel / viskóza s povrchovou úpravou Aegis - antibakteriálne a protiroztočové vlastnosti (zamedzuje tvorbe živého prostredia pre roztoče) a je prevenciou vzniku plesní. Vhodný pre alergikov i astmatikov. Prešívaný klimatizačnými vrstvami dutých vlákien, dvojdielny, prateľný na 60%.

Predĺžená záruka 5 rokov.

Matrac je vhodné uložiť na pevný aj polohovateľný lamelový rošt. Výška matraca je 15 / 18cm a je vhodná do zaťaženia 130kg.

Predĺžená záruka na 5 rokov. Predĺžená záruka platí len po registrácii tovaru u výrobcu. Postup a webové stránky nájdete na letáčiku u matraca.

NÁVOD NA ULOŽENIE A UŽÍVANIE MATRACA.

Vzorkovník

Vzorník potah u latexový matrac Klára

  • Aegis Moderný poťah, ktorého špeciálne vlákna sú príjemná na dotyk a navyše likviduje roztoče (príčina astmy), plesne (príčina zápachu) a baktérie. Špeciálna úprava zaručuje trvalú funkčnosť. Je neutrálny k pokožke. Prateľný na 60 ° C.  

Zvolte rozměr a potah/barvu kliknutím na příslušnou cenu. Ceny uvedeny včetně DPH.
Preprava u tohto tovaru je po celej SR ZADARMO.

Dodacia lehota:Aegis
200 x 80 x 15
200 x 90 x 15
200 x 100 x 15
200 x 80 x 18
200 x 90 x 18
200 x 100 x 18
Dodacia lehota: skladom do 1-3 týdnů

Nemáte vybraný rozmer ani cenu. Výber tovaru a jeho objednanie.

Späť na Latexové matrace